Tickle Your Funny Bone!

We haven’t done any riddles for a while so I thought I’d pop on here and share some to brighten your day. ๐Ÿ™‚

#1.) I go all around the world, but never leave the corner. What am I?

Answer: A stamp!

#2.) If you drop a yellow hat into the Red Sea, what does it become?

Answer: It becomes wet!

#3.) What did zero say to eight?

Answer: “Nice belt!”

#4.) I sometimes run but I cannot walk. What am I?

Answer: Your nose!

#5.) What fruit can you never cheer up?

Answer: A blue-berry!

#6.) What kind of cup doesn’t hold water?

Answer: A cupcake!

#7.) What did one plate say to the other plate?

Answer: “Dinner’s on me!”

#8.) Why did the pony get sent to his room?

Answer: He wouldn’t stop horsing around!

#9.) What did the dog say when it sat on sandpaper?

Answer: “Ruff! Ruff!”

#10). What fish only swims at night?

Answer: A starfish!

Well, is your funny bone laughing? ๐Ÿ˜‰ I hope these riddles brightened your day! ๐Ÿ™‚

Iโ€™ve Got the Giggles!

Do you ever get to the point in a day where everything seems funny? When I was a kid still living at home with my parents, we called it being โ€œslap happyโ€. Sometimes it happens when we are really tired but sometimes it just seems like lots of things โ€œtickle your funny boneโ€. So hereโ€™s a few things that at least made me smile and some that made me giggle and some that even made me laugh out loud. ๐Ÿ˜‚ I hope they will brighten your day and the giggles will spread from my house to your house too!

Little Red Rusty Hood! โ€œMoooooom! I donโ€™t want to wear this scarf!โ€ (Yes, I know it looks like the toy box exploded in the background!)

The dogโ€™s favorite thing that comes in a Bark Box now! ๐Ÿคฃ

Adding Something Special to Your Care Packages for Kids

Do you have grandchildren that live some distance away from you that you like to send special little packages to in order to keep in touch with them? We do and so today I want to share a little idea with you that can add a little extra fun to your packages but doesn’t cost anything extra. This is a package that I sent to 2 of our grandkids today:

When they open the box, the first thing they will see is this note:

(Rusty is our dog and he loves the kids!) Under the yellow tissue paper they will find this package:

So my idea to make things more interesting is to wrap each little gift in tissue paper (or other paper) and give the child something to do before they can open each package. Their first package involves a hunt for letters and then arranging the letters in alphabetical order. Once they complete that they can open the package and get the prize inside. (This prize is 2 bottles of bubbles.)

The next packages in the box look like this:

The kids will need to follow the instructions in order to open their packages. The things they need to do are just silly little things that will hopefully make them giggle. For instance, hopping like a bunny or kangaroo and meowing like a cat or mooing like a cow. ๐Ÿ˜‰ (These packages contain a dress for our granddaughter and a tee shirt for our grandson.)

Next they will find a package from Rusty that has them acting like a dog. ๐Ÿ˜‰ (There are 2 books in a series inside.)

The last 2 packages have our granddaughter identifying colors…

…and our grandson solving a simple math problem. (I realized the colors in this picture didn’t work right AFTER I had already mailed the package to the kids! So no do-overs!) These little packages contain a Colorforms (reusable stickers) set for each.

In case you can’t read it, this package says “Cohen, What is 5 + 5? That was too easy, wasn’t it?” ๐Ÿ™‚

By adding a little silly activity to each package, it makes the unwrapping take a little longer. And you can be reinforcing their skills without them even realizing it. You can have them dance or sing or jump or run in place or any number of a million things. Being silly is fun for everyone and will hopefully bring out extra smiles and the giggles. ๐Ÿ™‚

Wacky Wednesday Riddles

It’s time for some more giggles! They say laughter is the best medicine so let’s give everyone a boost today with some silliness! ๐Ÿ™‚

#1.) What is a monster’s favorite game?

Answer: Swallow the leader!

#2.) Why do giraffes have long necks?

Answer: So they don’t smell their stinky feet!

#3.) What does toast wear to bed?

Answer: Pa-JAM-as!

#4.) What makes 2 people out of 1?

Answer: A mirror!

#5.) What do you always overlook?

Answer: Your nose!

#6.) Why was the strawberry sad?

Answer: It was in a jam!

#7.) What did the pear say to the celery?

Answer: “Stop stalking me!”

#8.) Why are frogs so happy?

Answer: They eat what bugs them!

Haha! Did those make you laugh? Try some of these out on your family and friends and have a great Wacky Wednesday! ๐Ÿ™‚

Let’s Do Some Riddles!

I realized today that we haven’t done any riddles on here in quite a while. So try these riddles and see if they make you laugh. ๐Ÿ™‚

#1.) What did 1 waffle say to the other waffle?

Answer: “I like you a waffle lot!”

#2.) What do you call an alligator wearing a vest?

Answer: An investigator!

#3.) What did the horse say when it fell?

Answer: “I’ve fallen and I can’t giddy-up!”

#4.) What do you get if you put 4 ducks in a box?

Answer: A box of quackers!

#5.) What do you get if you cross a pig and a centipede?

Answer: Bacon and legs!

Well, what do you think? Are those riddles funny? Did you guess any of the answers right? I think my favorite one is #5. ๐Ÿ˜‰ Be sure to try these riddles on your friends and family! ๐Ÿ™‚