Tickle Your Funny Bone!

We haven’t done any riddles for a while so I thought I’d pop on here and share some to brighten your day. ๐Ÿ™‚

#1.) I go all around the world, but never leave the corner. What am I?

Answer: A stamp!

#2.) If you drop a yellow hat into the Red Sea, what does it become?

Answer: It becomes wet!

#3.) What did zero say to eight?

Answer: “Nice belt!”

#4.) I sometimes run but I cannot walk. What am I?

Answer: Your nose!

#5.) What fruit can you never cheer up?

Answer: A blue-berry!

#6.) What kind of cup doesn’t hold water?

Answer: A cupcake!

#7.) What did one plate say to the other plate?

Answer: “Dinner’s on me!”

#8.) Why did the pony get sent to his room?

Answer: He wouldn’t stop horsing around!

#9.) What did the dog say when it sat on sandpaper?

Answer: “Ruff! Ruff!”

#10). What fish only swims at night?

Answer: A starfish!

Well, is your funny bone laughing? ๐Ÿ˜‰ I hope these riddles brightened your day! ๐Ÿ™‚