More Christmas Riddles

Let’s have fun with some more Christmas Riddles!

1.) How do you scare a snowman? Answer: With a hairdryer!

2.) What song do monkeys sing at Christmas time? Answer: Jungle Bells!

3.) Why is Santa so good at karate? Answer: Because he has a black belt!

4.) What do you get if you cross a snowman and a vampire? Answer: Frostbite!

5.) What do you call a snowman in the summer? Answer: A puddle!

Hope those riddles made you grin and giggle! 🙂

Riddles for Kids

Let’s share some riddles today! Put on your thinking caps and let’s go!

1.) I’m tall when I’m young and I’m short when I’m old. What am I? Answer: A candle!

2.) What is full of holes but still holds water? Answer: A sponge!

3.) What needs an answer but doesn’t ask a question? Answer: A telephone!

How did you do? Did those make your brain work overtime? Hope you had fun solving them! Have a fun day! 🙂

Riddle Me This

Let’s try some more riddles today! 🙂

1.) Which two keys cannot open any doors? Answer: A donkey and a monkey!

2.) What did the baseball glove say to the baseball? Answer: Catch you later!

3.) What has 4 legs but cannot walk? Answer: A table!

Hope those riddles gave you something to smile about today! 🙂