Tickle Your Funny Bone!

We haven’t done any riddles for a while so I thought I’d pop on here and share some to brighten your day. πŸ™‚

#1.) I go all around the world, but never leave the corner. What am I?

Answer: A stamp!

#2.) If you drop a yellow hat into the Red Sea, what does it become?

Answer: It becomes wet!

#3.) What did zero say to eight?

Answer: “Nice belt!”

#4.) I sometimes run but I cannot walk. What am I?

Answer: Your nose!

#5.) What fruit can you never cheer up?

Answer: A blue-berry!

#6.) What kind of cup doesn’t hold water?

Answer: A cupcake!

#7.) What did one plate say to the other plate?

Answer: “Dinner’s on me!”

#8.) Why did the pony get sent to his room?

Answer: He wouldn’t stop horsing around!

#9.) What did the dog say when it sat on sandpaper?

Answer: “Ruff! Ruff!”

#10). What fish only swims at night?

Answer: A starfish!

Well, is your funny bone laughing? πŸ˜‰ I hope these riddles brightened your day! πŸ™‚

Friday Fun!

It’s Friday! And that means it’s time for some fun! Let’s share some goofy riddles!

-#1.) What goes tick-tock and woof-woof?

Answer: A watchdog!

#2.) What do you call a monkey that loves potato chips?

Answer: A chipmunk!

#3.) What did one egg say to the other egg?

Answer: β€œYou crack me up!β€œ

#4.) What do you get when dinosaurs crash their cars?

Answer: Tyrannosaurus wrecks!

#5.) What kind of shoes do ninjas wear?

Answer: Sneakers!

#6.) What has 8 legs and 8 eyes?

Answer: 8 pirates!

#7.) What does a pig say on a hot summer day?

Answer: β€œI’m bacon!”

I hope these tickled your funny bone! Be sure to try them out on your family and friends! Spread the giggles! πŸ˜ŠπŸ˜„

Wacky Wednesday Riddles

It’s time for some more giggles! They say laughter is the best medicine so let’s give everyone a boost today with some silliness! πŸ™‚

#1.) What is a monster’s favorite game?

Answer: Swallow the leader!

#2.) Why do giraffes have long necks?

Answer: So they don’t smell their stinky feet!

#3.) What does toast wear to bed?

Answer: Pa-JAM-as!

#4.) What makes 2 people out of 1?

Answer: A mirror!

#5.) What do you always overlook?

Answer: Your nose!

#6.) Why was the strawberry sad?

Answer: It was in a jam!

#7.) What did the pear say to the celery?

Answer: “Stop stalking me!”

#8.) Why are frogs so happy?

Answer: They eat what bugs them!

Haha! Did those make you laugh? Try some of these out on your family and friends and have a great Wacky Wednesday! πŸ™‚

Funny Friday!

Here we go with another round of riddles to tickle your funny bones! πŸ™‚

#1.) How did the hammerhead shark do on his test?

Answer: He nailed it!

#2.) What do you call dog magician?

Answer: A labra-cadabra-dor!

#3.) What did the Dalmatian say after eating lunch?

Answer: “That hit the spot!”

#4.) Why do sharks live in salt water?

Answer: Because pepper water makes them sneeze!

#5.) What did one potato chip say to another potato chip?

Answer: “Shall we go for a dip?”

Happy Friday! Hope those riddles made you smile! Have a good weekend! πŸ™‚

Let’s Do Some Riddles!

I realized today that we haven’t done any riddles on here in quite a while. So try these riddles and see if they make you laugh. πŸ™‚

#1.) What did 1 waffle say to the other waffle?

Answer: “I like you a waffle lot!”

#2.) What do you call an alligator wearing a vest?

Answer: An investigator!

#3.) What did the horse say when it fell?

Answer: “I’ve fallen and I can’t giddy-up!”

#4.) What do you get if you put 4 ducks in a box?

Answer: A box of quackers!

#5.) What do you get if you cross a pig and a centipede?

Answer: Bacon and legs!

Well, what do you think? Are those riddles funny? Did you guess any of the answers right? I think my favorite one is #5. πŸ˜‰ Be sure to try these riddles on your friends and family! πŸ™‚

Halloween Riddles for Kids

Well, we are almost half way through October so I’m guessing you are thinking about Halloween. Do you decorate your house for Halloween? Do you dress up and go trick or treating? Do you have a Halloween party? It seems like Halloween is more popular than ever if you look at all the Halloween items for sale in the stores. I’ll try to add some Halloween ideas here on the blog to help get you in Halloween Mode! Let’s start off with some Halloween riddles for kids! πŸ™‚

#1.) Why do ghosts never lie?

Answer: Because you can see right through them!

#2.) What kind of music do mummies like?

Answer: Wrap music!

#3.) What do you call a skeleton who sleeps all day?

Answer: Lazybones!

#4.) What fruit does Dracula like?

Answer: Neck-tarines!

#5.) What musical instrument do skeletons play?

Answer: A trom-bone!

#6.) What kind of pants do ghosts wear?

Answer: BOO jeans!

#7.) How do you fix a broken jack-o-lantern?

Answer: With a pumpkin patch!

#8.) How are vampires like false teeth?

Answer: They both come out at night!

#9.) What do you call a ghost that gets too close to a fire?

Answer: A toasty ghosty!

#10.) When is it bad luck to see a black cat?

Answer: When you are a mouse!

Haha! I hope these Halloween riddles made you giggle! πŸ™‚

Funny Fun on Friday!

I think it’s time for some more riddles! Let’s see if we can get the giggles started! πŸ™‚

#1.) What is easy to get into but hard to get out of?

Answer: Trouble!

#2.) What lets you look right through a wall?

Answer: A window!

#3.) What is it that the more you have of it, the less you see?

Answer: Darkness!

#4.) What can you make but you can’t see?

Answer: Noise!

#5.) What begins with T, ends with T and has T in it?

Answer: A teapot!

#6.) What is the difference between a jeweler and a jailer?

Answer: A jeweler sells watches and a jailer watches cells!

#7.) What can make an octopus laugh?

Answer: Ten tickles! (Tentacles)

#8.) What do lazy dogs do for fun?

Answer: Chase parked cars!

#9.) Why did Mickey Mouse become an astronaut?

Answer: He wanted to visit Pluto!

#10.) How can a pants pocket be empty and still have something in it?

Answer: It can have a hole in it!

Are you giggling yet? Hope these riddles brighten your day! Hugs to everyone! πŸ™‚

Riddles for Spring!

Spring has officially arrived in the United States! But the weather keeps going back and forth between warm and cold and some days it gets us down in the dumps. Let’s see if we can tickle our funny bones and cheer ourselves up! Try out these riddles and see if they make you smile. πŸ™‚

#1.) Why is April the cleanest month?

Answer: Because April showers!

#2.) Why was the rabbit happy?

Answer: Because some-bunny loved him!

#3.) I fly high in the sky, but I don’t have wings. I have a tail, but I’m not a bird or an animal. I love windy days. What am I?

Answer: A kite!

#4.) What flowers like to kiss?

Answer: Tulips! (Two lips)

#5.) What falls down but never gets hurt?

Answer: The rain!

#6.) When is the letter A like a flower?

Answer: When a bee (B) comes after it!

Are you smiling? I am! Which riddle is your favorite? Be sure to try these out on your friends and family! Keep smiling! πŸ™‚

Riddles to Make You Smile

It’s cold and snowing some more here! I’m trying not to complain but I could use a break from snow! So let’s see if we can tickle your funny bones with some riddles!

#1.) What do you call it when a snowman has a temper tantrum?

Answer: A meltdown! πŸ™‚

#2.) What does a snowman eat for breakfast?

Answer: Frosted Flakes!

#3.) What does a Snowshark give you?

Answer: Frost bites!

#4.) What’s the biggest problem with snow boots?

Answer: They melt!

#5.) What do you call young dogs that play in the snow?

Answer: Slush puppies!

Hope these made you smile! Stay warm!!

Friday Fun With Riddles

It’s FRIDAY!!! Are you happy it’s the weekend now? Let’s get the weekend started off right by sharing some giggles. It’s Riddle Time!

#1.) When is a car not a car?

Answer: When it turns into a parking lot!

#2.) Why does a teddy bear never feel hungry?

Answer: Because it’s always stuffed!

#3.) Why is 6 scared of 7?

Answer: Because 7, 8 (ate) 9!

#4.) Which is faster, hot or cold?

Answer: Hot. Because you can easily catch a cold.

#5.) What kind of dog never bites?

Answer: A hot dog!

Are you smiling? I hope so and I hope you enjoyed Riddle Time! πŸ™‚