Funny Fun on Friday!

I think it’s time for some more riddles! Let’s see if we can get the giggles started! 🙂

#1.) What is easy to get into but hard to get out of?

Answer: Trouble!

#2.) What lets you look right through a wall?

Answer: A window!

#3.) What is it that the more you have of it, the less you see?

Answer: Darkness!

#4.) What can you make but you can’t see?

Answer: Noise!

#5.) What begins with T, ends with T and has T in it?

Answer: A teapot!

#6.) What is the difference between a jeweler and a jailer?

Answer: A jeweler sells watches and a jailer watches cells!

#7.) What can make an octopus laugh?

Answer: Ten tickles! (Tentacles)

#8.) What do lazy dogs do for fun?

Answer: Chase parked cars!

#9.) Why did Mickey Mouse become an astronaut?

Answer: He wanted to visit Pluto!

#10.) How can a pants pocket be empty and still have something in it?

Answer: It can have a hole in it!

Are you giggling yet? Hope these riddles brighten your day! Hugs to everyone! 🙂

Riddles for Spring!

Spring has officially arrived in the United States! But the weather keeps going back and forth between warm and cold and some days it gets us down in the dumps. Let’s see if we can tickle our funny bones and cheer ourselves up! Try out these riddles and see if they make you smile. 🙂

#1.) Why is April the cleanest month?

Answer: Because April showers!

#2.) Why was the rabbit happy?

Answer: Because some-bunny loved him!

#3.) I fly high in the sky, but I don’t have wings. I have a tail, but I’m not a bird or an animal. I love windy days. What am I?

Answer: A kite!

#4.) What flowers like to kiss?

Answer: Tulips! (Two lips)

#5.) What falls down but never gets hurt?

Answer: The rain!

#6.) When is the letter A like a flower?

Answer: When a bee (B) comes after it!

Are you smiling? I am! Which riddle is your favorite? Be sure to try these out on your friends and family! Keep smiling! 🙂

Friday Fun With Riddles

It’s FRIDAY!!! Are you happy it’s the weekend now? Let’s get the weekend started off right by sharing some giggles. It’s Riddle Time!

#1.) When is a car not a car?

Answer: When it turns into a parking lot!

#2.) Why does a teddy bear never feel hungry?

Answer: Because it’s always stuffed!

#3.) Why is 6 scared of 7?

Answer: Because 7, 8 (ate) 9!

#4.) Which is faster, hot or cold?

Answer: Hot. Because you can easily catch a cold.

#5.) What kind of dog never bites?

Answer: A hot dog!

Are you smiling? I hope so and I hope you enjoyed Riddle Time! 🙂