Funny Fun on Friday!

I think it’s time for some more riddles! Let’s see if we can get the giggles started! 🙂

#1.) What is easy to get into but hard to get out of?

Answer: Trouble!

#2.) What lets you look right through a wall?

Answer: A window!

#3.) What is it that the more you have of it, the less you see?

Answer: Darkness!

#4.) What can you make but you can’t see?

Answer: Noise!

#5.) What begins with T, ends with T and has T in it?

Answer: A teapot!

#6.) What is the difference between a jeweler and a jailer?

Answer: A jeweler sells watches and a jailer watches cells!

#7.) What can make an octopus laugh?

Answer: Ten tickles! (Tentacles)

#8.) What do lazy dogs do for fun?

Answer: Chase parked cars!

#9.) Why did Mickey Mouse become an astronaut?

Answer: He wanted to visit Pluto!

#10.) How can a pants pocket be empty and still have something in it?

Answer: It can have a hole in it!

Are you giggling yet? Hope these riddles brighten your day! Hugs to everyone! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s