Wacky Wednesday Riddles

It’s time for some more giggles! They say laughter is the best medicine so let’s give everyone a boost today with some silliness! 🙂

#1.) What is a monster’s favorite game?

Answer: Swallow the leader!

#2.) Why do giraffes have long necks?

Answer: So they don’t smell their stinky feet!

#3.) What does toast wear to bed?

Answer: Pa-JAM-as!

#4.) What makes 2 people out of 1?

Answer: A mirror!

#5.) What do you always overlook?

Answer: Your nose!

#6.) Why was the strawberry sad?

Answer: It was in a jam!

#7.) What did the pear say to the celery?

Answer: “Stop stalking me!”

#8.) Why are frogs so happy?

Answer: They eat what bugs them!

Haha! Did those make you laugh? Try some of these out on your family and friends and have a great Wacky Wednesday! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s