I’ve Got the Giggles!

Do you ever get to the point in a day where everything seems funny? When I was a kid still living at home with my parents, we called it being “slap happy”. Sometimes it happens when we are really tired but sometimes it just seems like lots of things “tickle your funny bone”. So here’s a few things that at least made me smile and some that made me giggle and some that even made me laugh out loud. 😂 I hope they will brighten your day and the giggles will spread from my house to your house too!

Little Red Rusty Hood! “Moooooom! I don’t want to wear this scarf!” (Yes, I know it looks like the toy box exploded in the background!)

The dog’s favorite thing that comes in a Bark Box now! 🤣

Wacky Wednesday Riddles

It’s time for some more giggles! They say laughter is the best medicine so let’s give everyone a boost today with some silliness! 🙂

#1.) What is a monster’s favorite game?

Answer: Swallow the leader!

#2.) Why do giraffes have long necks?

Answer: So they don’t smell their stinky feet!

#3.) What does toast wear to bed?

Answer: Pa-JAM-as!

#4.) What makes 2 people out of 1?

Answer: A mirror!

#5.) What do you always overlook?

Answer: Your nose!

#6.) Why was the strawberry sad?

Answer: It was in a jam!

#7.) What did the pear say to the celery?

Answer: “Stop stalking me!”

#8.) Why are frogs so happy?

Answer: They eat what bugs them!

Haha! Did those make you laugh? Try some of these out on your family and friends and have a great Wacky Wednesday! 🙂

Funny Fun on Friday!

I think it’s time for some more riddles! Let’s see if we can get the giggles started! 🙂

#1.) What is easy to get into but hard to get out of?

Answer: Trouble!

#2.) What lets you look right through a wall?

Answer: A window!

#3.) What is it that the more you have of it, the less you see?

Answer: Darkness!

#4.) What can you make but you can’t see?

Answer: Noise!

#5.) What begins with T, ends with T and has T in it?

Answer: A teapot!

#6.) What is the difference between a jeweler and a jailer?

Answer: A jeweler sells watches and a jailer watches cells!

#7.) What can make an octopus laugh?

Answer: Ten tickles! (Tentacles)

#8.) What do lazy dogs do for fun?

Answer: Chase parked cars!

#9.) Why did Mickey Mouse become an astronaut?

Answer: He wanted to visit Pluto!

#10.) How can a pants pocket be empty and still have something in it?

Answer: It can have a hole in it!

Are you giggling yet? Hope these riddles brighten your day! Hugs to everyone! 🙂