Halloween Riddles for Kids

Well, we are almost half way through October so I’m guessing you are thinking about Halloween. Do you decorate your house for Halloween? Do you dress up and go trick or treating? Do you have a Halloween party? It seems like Halloween is more popular than ever if you look at all the Halloween items for sale in the stores. I’ll try to add some Halloween ideas here on the blog to help get you in Halloween Mode! Let’s start off with some Halloween riddles for kids! 🙂

#1.) Why do ghosts never lie?

Answer: Because you can see right through them!

#2.) What kind of music do mummies like?

Answer: Wrap music!

#3.) What do you call a skeleton who sleeps all day?

Answer: Lazybones!

#4.) What fruit does Dracula like?

Answer: Neck-tarines!

#5.) What musical instrument do skeletons play?

Answer: A trom-bone!

#6.) What kind of pants do ghosts wear?

Answer: BOO jeans!

#7.) How do you fix a broken jack-o-lantern?

Answer: With a pumpkin patch!

#8.) How are vampires like false teeth?

Answer: They both come out at night!

#9.) What do you call a ghost that gets too close to a fire?

Answer: A toasty ghosty!

#10.) When is it bad luck to see a black cat?

Answer: When you are a mouse!

Haha! I hope these Halloween riddles made you giggle! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s